Bereik Nederlandse & Belgische outdoor liefhebbers met jouw content marketing. OutdoorOnly biedt aantrekkelijke opties voor advertenties. Deze omvatten contentmarketing, nieuwsbrieven, winacties, publicaties op sociale media en het verspreiden van nieuwsberichten. Ons platform beschikt over een veelzijdig pakket aan opties die bovendien snel ingezet kunnen worden.

Publicatie van persberichten

Is je verhaal nieuwswaardig? Dien deze in als persbericht en het zal geïndexeerd worden in de zoekresultaten van zoekmachines én Google Nieuws waardoor het direct in het oog springt. De kosten voor het verspreiden van een persbericht, inclusief linkopname en sociale media-deelopties, bedragen €150. Vele PR-bureaus gebruiken onze jaarlijkse perskaart die tot 50% korting bieden op een persbericht.

Content marketing

Zoek je mogelijkheden om een artikel te verspreiden onder de juiste doelgroep en wil je dat dit bezoekers en links naar jouw website genereert? Voor € 200 zorgt OutdoorOnly voor plaatsing van het artikel, verspreiding via sociale media en opname in de wekelijkse nieuwsbrief. Met onze gastartikelen en gesponsorde content verbeteren we je zichtbaarheid in zoekmachines en verhogen we het verkeer naar jouw website.

Versturen van een nieuwsbrief

OutdoorOnly beschikt over een database met e-mailadressen van meer dan 3.000 consumenten, verkregen via opt-in. Onze nieuwsbrieven, die wekelijks verzonden worden, hebben een openingspercentage van 43,90% en worden hoog gewaardeerd. De tarieven beginnen bij € 125 voor een dedicated nieuwsbrief.

Het sponsoren van een nieuwsbrief is ook mogelijk, de kosten hiervoor zijn 75 euro per nieuwsbrief.

Neem contact op

Voor uitstekende resultaten in je outdoor marketing en/of PR-campagnes, neem contact op met Patrick Heijmans. Vul het formulier in en ik zal binnen één dag contact met je opnemen. Je kunt ook bellen naar 0412 796 525.