ALLPOWERS R2500 Review

Onlangs heb ik de ALLPOWERS R2500 Power Station mogen testen, een krachtpatser die lijkt te zijn ontworpen met het oog op multifunctionaliteit.

De All Powers R2500 Solar Generator is een indrukwekkend stuk technologie dat je overal van stroom kan voorzien. Het is eigenlijk een grote Lithium accu die je kunt opladen met zonnepanelen, gewone stroom of zelfs de 12 volt van je auto. Met vier 230V uitgangen, USB aansluitingen en een 12V uitgang, biedt deze generator een scala aan mogelijkheden om al je apparaten op te laden, waar je ook bent.

[automatic_table_of_contents heading_title=”h2″][/automatic_table_of_contents]

7.5
totale score
9.0

Duurzaamheid

9.0

Prestaties

8.0

Veelzijdigheid

9.0

Comfort

6.0

Gewicht

2.0

Weerbestendigheid

9.0

Prijs-kwaliteitverhouding

8.0

Gebruiksgemak

Lees hier hoe deze score tot stand komt

In het kort

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je energiebehoeften zowel binnen als buiten, dan is de ALLPOWERS R2500 zeker een optie om te overwegen.

Met zijn capaciteit om meerdere apparaten te gebruiken, de snelle oplaadtijd en de lange levensduur van de batterij, biedt het een hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid.

inclusief Smart Wifi en Bluetooth-bedieningsfunctie

Allpowers R2500 video review

Bekijk hieronder mijn videoreview die ik gemaakt van deze solar power generator.

Functionaliteiten van de All Powers R2500

Met de All Powers R2500 kun je dagenlang off-grid gaan. Je kunt hem opladen, meenemen en genieten van urenlang stroomvoorziening. De generator heeft zelfs een UPS-functie, wat betekent dat hij binnen milliseconden kan inspringen als de stroom uitvalt, zonder dat je apparaten merken dat er een switch heeft plaatsgevonden.

Met vier 230V uitgangen en een 12V uitgang, kun je vrijwel alles aansluiten wat je thuis ook zou doen. En met de mogelijkheid om de USB-aansluitingen te gebruiken voor snel laden, is deze generator perfect voor al je oplaadbehoeften.

Gebruiksgemak en ontwerp

De All Powers R2500 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met alle inputs aan de zijkant en outputs aan de voorkant, kun je hem gemakkelijk tegen een muur plaatsen. Het display laat je alle informatie zien die je nodig hebt en met de bijbehorende app kun je zelfs op afstand alles beheren.

Het apparaat zelf is gemaakt van stevig plastic en de zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. Alle aansluitmaterialen zijn goed doordacht en de kabels zijn van goede lengte en kwaliteit.

Opladen van de All Powers R2500

Het opladen van de All Powers R2500 kan op verschillende manieren gebeuren, met zonnepanelen, 230V stroom of een combinatie van beide. Het duurt ongeveer 2 uur om volledig op te laden met alleen zonne-energie en slechts 1 uur wanneer je het combineert met 230V stroom.

Met de All Powers R2500 heb je altijd genoeg power bij de hand, waar je ook bent. Of je nu op reis bent met de camper, onderweg bent in de natuur of gewoon een betrouwbare stroomvoorziening nodig hebt, deze solar generator is een uitstekende keuze.

Verschillende manieren van opladen

Er zijn verschillende manieren om op te laden:
AC-opladen: in ongeveer 1.3 uur vol (1500w maximum)
Met de zonnepanelen opladen: in 2 uur vol (1000w maximum)
Via de 12/24v in de auto opladen

ALLPOWERS-R2500-Review
ALLPOWERS-R2500-Review

Voordelen van de All Powers R2500

Een van de grootste voordelen van de All Powers R2500 is de draagbaarheid. Hoewel het gewicht van de lithiumaccu en zonnepanelen aanzienlijk is, is het nog steeds draagbaar. Dit maakt het perfect voor mensen die onderweg zijn en altijd stroom nodig hebben.

Daarnaast is de All Powers R2500 ideaal voor mensen die zelfvoorzienend willen zijn of een betrouwbare back-up nodig hebben voor stroomuitval. Het is robuust gebouwd en kan tegen een stootje, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

inclusief een app bij de allpowers R2500

Specificaties

  • 2016 Wh capaciteit; 48V 42Ah
  • 2500 W zuivere sinusomvormer (4000 W piek);
  • Maximale dubbele ingang van 2500 W in 1 uur (AC + zonne-energie);
  • Maximaal 1000 W zonne-energie in 2 uur;
  • 5 manieren om op te laden (AC/Solar/Auto/Generator/Double AC+Solar);
  • 15 ms ononderbroken back-up-UPS voor thuisgebruik;
  • LiFeP04-batterij met lange levensduur en meer dan 3.500 oplaadcycli;
VoordelenNadelen
Overal en altijd stroomVrij hoge aanschafprijs
Geïntegreerde UPSRelatief zwaar
Handige app voor instellingen
Ventilatoren zijn redelijk stil
Dennis-Nancy

Dennis en Nancy zijn ervaren reizigers die met hun enthousiasme voor campers een missie hebben: het delen van de ongelooflijke ervaring van avontuurlijk reizen met een camper. Op hun YouTube-kanaal nemen ze je mee op korte weekendtrips. Met hun authentieke en spontane presentatiestijl voor de camera zorgen Dennis en Nancy ervoor dat kijkers zich verbonden voelen met hun bijzondere wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *