Dennis-Nancy

Dennis van Orsouw

Functie
Camper expert & vlogger
Expertise
campers, camperplaatsen
Dennis en Nancy zijn ervaren reizigers die met hun enthousiasme voor campers een missie hebben: het delen van de ongelooflijke ervaring van avontuurlijk reizen met een camper. Op hun YouTube-kanaal nemen ze je mee op korte weekendtrips. Met hun authentieke en spontane presentatiestijl voor de camera zorgen Dennis en Nancy ervoor dat kijkers zich verbonden voelen met hun bijzondere wereld.

Ervaring

Ik ben Dennis. Samen met Nancy en onze ruwharige Teckel, Daisy, beleven we de meest opwindende avonturen die je je kunt voorstellen. We reizen vaak in onze geliefde camper. In Nederland ontdekken we veel mooie plekjes, maar we gaan ook regelmatig op zoek naar verborgen schatten in Duitsland, Luxemburg en België. Via ons YouTube-kanaal nemen we je mee op reis. We delen boeiende verslagen van onze avonturen onderweg, en we geven handige overzichten van de camperplaatsen waar we hebben overnacht. Maar onze reislust beperkt zich niet tot de vier wielen van onze camper. We delen ook onze avonturen op de fiets, in de auto of gewoon te voet. Alles wat we de moeite waard vinden om met jullie te delen, leggen we vast in spannende verslagen.

Meer van Dennis van Orsouw

Carpuride 903 Review

Door Dennis van Orsouw 20 March 2024 Camper accessoires

Als fervent autoliefhebber en technologie nerd is het voor mij een genoegen om mijn ervaringen te delen over de Carpuride 903, een geavanceerd touchscreen-apparaat dat je camper uitrust met een altijd up-to-date navigatiesysteem.

Lees verder

ALLPOWERS R2500 Review

Door Dennis van Orsouw 19 maart 2024 Reviews

Onlangs heb ik de ALLPOWERS R2500 Power Station mogen testen, een krachtpatser die lijkt te zijn ontworpen met het oog op multifunctionaliteit.

Lees verder