Ben jij een echte outdoor liefhebber die het heerlijk vindt om je te laten inspireren over de mooiste reisbestemmingen? Lees jij altijd eerst reviews over outdoor equipment, gadgets en andere uitrusting voordat je een keuze maakt? 

Deel jouw outdoor ervaringen met andere liefhebbers!

Dan is Outdoor Only het digitale outdoor magazine voor jou! Op dit platform vind je een mooie mix van praktische informatie, gebruikerservaringen over outdoor producten en interessante reisverslagen. Hier kun je je laten informeren én inspireren over alles wat met outdoor te maken heeft. Denk hierbij aan wandelen, survival tochten, mountainbiken, klimmen, kamperen, bushcraften en geocaching. 

 Outdoor Only is een website die je niet mag missen als outdoor liefhebber. Hier ontdek je bestemmingen die direct bovenaan je bucket-list moeten komen, lees je de informatie die je moet weten voordat je op pad gaat, ontdek je de spullen die de aanschaf absoluut het overwegen waard zijn en kun je je laten inspireren door de nieuwste outdoor trends. 

Wil jij het team van Outdoor Only versterken?

Het team van Outdoor Only bestaat uit een enthousiaste groep van natuurliefhebbers, reislustigen en buitensporters. Vind jij het leuk om ons team te versterken en andere outdoor liefhebbers van interessante informatie te voorzien? Dan ben je van harte welkom als gastblogger! Deel jouw outdoor ervaringen met andere liefhebbers!

Als gastblogger mag je uiteraard je onderwerpen volledig zelf bepalen, mits actief reizen of outdoor het thema is. Daarnaast stellen we als voorwaarde dat het artikel een informerend karakter heeft.

Deel hier een mooie (of juist negatieve) reiservaring, je ontdekking van een waanzinnige bestemming of je ervaringen met een aankoop in equipement waar je enorm veel plezier van hebt tijdens een outdoor activiteit!

Jelle

Jelle

Bushcrafter

Charlie

Charlie

Functie

An

An

Functie

What’s in it for me?

Als dank voor jouw bijdrage als gastblogger, bieden we je de mogelijkheid om je onderaan het artikel voor te stellen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om in je artikel een link te plaatsen naar jouw eigen website of Facebook pagina. Daarnaast is het goed te weten dat we wel eens gevraagd worden door fabrikanten of leveranciers of we niet mensen weten die een specifiek product willen reviewen of interesse hebben om een evenement te bezoeken. Het lijntje is dan zo gelegd uiteraard!

Deel jij je outdoor belevenissen?

Neem gerust contact op met de redactie of mail direct jouw verhaal. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Neem contact met ons op

11 + 2 =