Oip2xrbvcx4

TaskForce2215 Echo Three Tactical / Outdoor Pants

Het tactische voordeel in een outdoorbroek

Een broek met het comfort van stretch, de stevigheid om te schuren en genoeg zakken heeft om een backpack bijna nutteloos te maken. Een moderne uitstraling in combinatie de natuurlijke kleuren die deze tactische broek omtovert tot een walhalla voor outdoorliefhebbers.

6
10

PRODUCT SPECIFICATIES

TaskForce 2215 heeft een broek ontworpen die geschikt is voor zowel de tactische buitensporter als de allround outdoor-liefhebber. Een comfortabel broek met ongelofelijk veel opties wat deze broek zeer veelzijdig maakt. Gemaakt van een dubbele laag nylon in combinatie met elastiek wat er voor zorgt dat de broek werend is tegen alles wat van buitenkomt maar van binnen comfortabel blijft. Dankzij de Teflon behandeling een prima broek voor ons klimaat. De broek wordt momenteel geleverd in de kleuren Coyote brown, Ranger green en zwart. Zowel de Coyote brown als de Ranger green zijn zeer geschikte kleuren voor diverse outdoor-activiteiten en ogen professioneler dan menig ander merk.

De broek is sneldrogend maar toch warm genoeg om in de herfst en winter te kunnen dragen. Ideaal tijdens wandeltochten, bushcraft, jacht of tactische buitensport. Een tal van opties die overgenomen zijn uit de tactische wereld geven deze broek de overhand op vergelijkebare modellen van andere merken. Zo beschikt deze broek al over een ingebouwde afstelbare elastische band, het gemak van een riem om materiaal aan te hangen wordt gecompenseerd door de stevig ingebouwde D ringen.

Zoals vele broeken beschikt ook dit model over kniestukken waar pads in kunnen echter worden deze standaard geleverd en kun je deze volledig afstellen aan de achterzijde van de broek. Je bepaald dus zelf hoe strak de broek zit bij de knieën. De kniestukken zijn gemakkelijk te verwijderen/plaatsen en kun je als ze niet in de knieën wilt ook in de kontstukken kwijt, lekker zacht zitten! Deze pads lijken wat overbodig maar iedereen die wel eens op zijn knieën/knie in het bos heeft gezeten weet hoe vervelend het kan zitten en hoe snel je nat wordt op die plekken.

Dsc1262 Min
 Dsc1211 Min
Voordelen
 • Hoge kwaliteit stof
 • Opbermogelijkheden
 • Draagcomfort/Verstelbaarheid
 • Meegeleverde pads
 • D Ringen
Nadelen
 • Geringe ventilatie
 • Gevoelig voor vlekken
 • Geen sluiting bij de enkels

PRODUCT FEATURES

 YKK ritsen

Versteviging bij de zitvlakken

Verstevigde knievlakkden inclusief verwijderpare pads

Volledig verstelbare kniestukken met hook & loop

D ringen om je materiaal te bevestigen

Diepe zakken aan de voorzijde

Ingebouwde pouch voor telefoon of zakmes

Grote cargo pocket  met sluitknoop + hook & loop closure + zak met rits

Twee zakken met rits aan de achterzijde

Hook & loop heupsluiting

Volledige afstelbare heupband met ruime riemlussen

High waist model ten behoeve van zwaar beladen riemen

Driedubbele gestikt op de meest belastbare onderdelen

  ALTERNATIEVEN 

  Waar ik over struikel bij deze broek is de geringe ventilatie. Het is een zeer comfortabele broek met tal van opties. Maar indien je deze tot het uiterste wilt gebruiken dus met pads, met materiaal aan de ringen vraag je veel van de elastische heupband en wordt de broek snel te strak en warm. Ook zonder materialen wordt de broek snel klam en warm, uiteraard levert het een stukje waterbestendigheid maar dat gaat wel ten koste van het comfort tijdens inspanning. 

  De broek is zeer makkelijk te wassen en is zeer vergeefzaam in de wasmachine, echter blijft de Teflon behandeling niet lang goed wat kan resulteren in een paar vlekken die niet makkelijk uitwassen als je eenmaal een paar dagen van huis bent. Let goed op met olie van lampen, voertuigen of vettig eten. Als je niet snel bij warm water bent of een ontvetter bij je hebt, heb je grote kans op een blijvende herinnering. Uiteraard hebben we dit voor jullie getest maar met grote spijt, het was een prachtige broek! 

   Verder zijn de pads fijn tijdens werkzaamheden zoals vuurmaken, tracking of bij het inpakken van een tas, ze kunnen in de kontzakken maar als deze hierop waren aangepast zouden ze een dubbele functie hebben, zit toch lekkerder! 

  Wat als laatste een toevoeging zou zijn is een sluiting aan de onderzijde van de broek. De broek is goed te dragen in de schoenen maar mooi genoeg om dit niet te doen. Een sluiting kan voorkomen dat er snel zand, grind of vuil in de schoenen en broek komt en de broek zou met een elastiek en clip aan de schoenveters bevestigd kunnen worden, dan heb je het plaatje compleet.

  Echo Three Tactical 1
  Echo Three Tactical
  Echo Three Tactical 3

   CONCLUSIE

  Een prachtige broek die goed zit en meer dan voldoende opties heeft met betrekking tot een allround kledingstuk voor outdoor-activiteiten. Een broek met professioneel ogende kleuren en een ware toevoeging aan de kleding kast. Let op met vetvlekken die kunnen (zoals bij meer stoffen) blijvend zijn. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij een van de vele bijpassende shirts en jassen!