Oip2Xrbvcx4

PRODUCT: Flanel Contractor Shirt
Materiaal: 100% flanel cotton

[toc]

Het ideale shirt voor de buitenman?

Het contractor shirt van Taskforce2215 is gemaakt voor de actieve buitenmens en gericht op diegene die zich met bezig houdt met outdooractiteiten zoals hiken, bushcraft, jacht en tactische buitensport zoals bijvoorbeeld airsoft. Mede door de diverse zakken en handige features leent dit shirt zich erg goed voor de verschillende outdoorprincipes. Wat deze features zijn lees je hieronder.

Tskk
Tsk

PRODUCT SPECIFICATIES

Dit shirt is gemaakt van 100% flanellen katoen en is voorzien van knopen om het shirt naar eigen wens te sluiten, mouwen op te stropen (daarover later meer) en de kraag te dragen zoals men dat zelf graag wil. Een groot voordeel van dit shirt zijn de borst en armzakken die met een rits gesloten kunnen worden. Deze zakken zijn groot genoeg voor een paspoort of telefoon en ook in de armzakken is voldoende ruimte voor een telefoon, zakmes of gps.

Naast de borstzakken met rits vindt men aan de voorzijde van deze zakken nog twee zakken die met klittenband gesloten kunnen worden en die meer dan voldoende opbergruimte hebben voor diverse voorwerpen zoals bijvoorbeeld een kaart of zonnebril.

De armstukken van dit shirt zijn uniek in vergelijking met andere flanellen shirts. Doordat deze niet alleen voorzien zijn van een opberg vak met rits en een plek voor een patch te bevestigen maar ook door het handige loop-systeem om de mouwen op te stropen. Aan de binnenzijde van de mouw vind je een riempje waarmee de mouwen kunt vastknopen om te zorgen dat ze ook tijdens activiteiten zoals het werken met een bijl of tijdens het lopen niet omlaag zullen gaan.

Verder is de kraag van het shirt zowel los als vast te dragen doordat deze voorzien van knopen, ideaal dus in combinatie met een shemagh.

Tskcon
Taaskk
Voordelen
 • Hoge kwaliteit stof
 • Opbermogelijkheden
 • Draagcomfort
 • Ruimte voor patch
Nadelen
 • Leverbaar in één kleur
 • Moet voorzichtig gewassen worden
 • Knopen i.p.v. rits

PRODUCT FEATURES

 • Borstvakken met klittenband + verstopt borstvak met ritssluiting
 •  Loop voor zonnebril
 • Loops voor mouwen op te stropen
 • Armzakken met ritssluiting en mogelijkheden voor een patch
 • Full button closure systeem
 • Verschillende opties voor kraag

ALTERNATIEVEN 

Wat momenteel mist aan dit shirt is een optie om het shirt te bestellen met ritssluiting in plaats van knopen. Een rits die zowel aan de onderzijde als de bovenzijde te openen is zou het gebruikers comfort kunnen vergroten. Ook zou dit een toevoeging zijn in de koude maanden wanneer het shirt als toplaag gebruikt kan worden. In het opzicht tactische kleding kan dit een toevoeging zijn om makkelijker bij de riem te komen of om het shirt gemakkelijker te openen/sluiten zonder te kijken. 

Verder zou dit shirt geleverd mogen worden in meerdere kleuren, momenteel is alleen de combinatie wit/zand/bruin en groen een mogelijkheid wat een “woodland” effect geeft. Een blauwe, bruine, rode/oranje versie van het shirt geeft de buitenman de mogelijkheid om ook juist beter zichtbaar te zijn. Hierbij verliest het shirt natuurlijk een deel van zijn tactische waarde maar dit maakt het shirt wel vriendelijker van uitstraling voor bijvoorbeeld outdoorprofessionals. 

CONCLUSIE

Wij hebben de vrijheid gehad om dit shirt veelvuldig te testen en het is een zeer comfortabel en warm shirt. Het is een perfecte toplaag wanneer deze wordt gecombineerd met de andere shirts van TaskForce2215 maar is nog steeds goed bruikbaar onder een jas in de winter. Met name door de verschillende opbergmogelijkheden en aanpassingen die het shirt heeft om het te gebruiken naar gelang de wens van de drager maakt dit een zeer fijn product om te gebruiken. Met uitzondering van de knopen en de kleur die momenteel in dit model zijn verwerkt is het een absolute aanrader voor iedereen die een praktisch, stijlvol en comfortabel shirt willen dat geschikt is voor nagenoeg alle outdooractiviteiten. 

Hoe beoordeel je dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Volg ons op YouTube en Win!

Klik op onderstaande knop 👇