Flextail Tiny Repel review

Houd je van de natuur? Vergeet dan niet de Flextail Tiny Repel, jouw must-have voor elk avontuur! Klein maar krachtig, dit muggenafweerapparaat (is dit een goed woord?) houdt die vervelende beestjes weg en verlicht ’s avonds je pad als een makkelijke lantaarn. Perfect voor als je gaat kamperen of wandelen. Ontdek hoe dit handige apparaatje de muggen weghoudt terwijl jij lekker buiten bent.

Dubbelzijdig warmtewerend middel

De tiny repel is voorzien van de exclusieve DUALREPEL™ technologie en een dubbelzijdig ontwerp. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor deze twee keer zo effectief is als andere merken.

De tiny repel bereikt snel 110°C in slechts 50 seconden en bereikt 165°C met een laag stroomverbruik, waardoor een beschermingszone van ongeveer 9 meter ontstaat. Het snelle verwarmingssysteem (110°C gedurende 50 seconden of 165°C gedurende 2 minuten) met slimme thermostaat biedt je 360 graden bescherming.

De automatische uitschakelfunctie voorkomt effectief problemen met oververhitting in abnormale situaties. Bovendien is de tiny repel onafhankelijk getest en door de EPA beoordeeld op veiligheid en effectiviteit.

Twee afstotende modi om uit te kiezen

Ik kan kiezen tussen twee modi bij het gebruik van de Flextail Tiny Repel muggenverjager. Het apparaat creëert een beschermingszone van 9 meter tegen muggen, waardoor het ideaal is voor backpackers, kampeerders, jagers en andere mensen die buiten zijn.

Om het apparaat te activeren, druk ik de aan/uit-knop dubbel in. Hierdoor wordt de kampeer modus geactiveerd, die een beschermingszone van 3 meter creëert voor maximaal 10 uur. Het indicatielampje wordt groen om aan te geven dat de kampeer modus is geactiveerd.

Door nogmaals op de aan/uit-knop te drukken activeer je de buitenmodus, die een beschermingszone van 9 meter creëert voor maximaal 7 uur. Het indicatielampje wordt rood om aan te geven dat de buitenmodus is geactiveerd.

Ik kan de pads in beide zijden van het apparaat plaatsen, of slechts één kant gebruiken om een pad te plaatsen op basis van mijn behoeften. Met deze functie kan ik het apparaat aanpassen aan verschillende omgevingen en behoeften.

Ultra heldere campinglantaarn

Ik heb onlangs de Flextail Tiny Repel campinglantaarn ontdekt, die traploos dimt voor aanpasbare helderheid. Op volle sterkte geeft hij 400 lumen af en gaat tot 9 uur mee. Als ik hem niet zo fel nodig heb, kan ik hem dimmen tot 50 lumen voor 50 uur.

IPX5 waterdicht & valbestendig

Ik heb vertrouwen in de duurzaamheid van dit product. Het kan een val van 1,2 meter op beton weerstaan en is IPX5 waterdicht.

Powerbank

Ik heb Flextail Tiny Repel altijd bij me op mijn kampeer en outdoor trips. Hij weert niet alleen muggen, maar is ook een zeer efficiënte powerbank. Hang hem aan mijn rugzak en laad mijn mobiele apparaat op wanneer ik een snelle batterij boost nodig heb.

Draagbaar om mee te nemen en flexibel in gebruik

Ik ben onder de indruk van hoe licht en compact de Flextail muggenverjager is, met een gewicht van slechts 148 gram. Hij is gemakkelijk mee te nemen en kan overal worden opgezet met behulp van de ingebouwde magneet, het metalen handvat of bevestigd aan een statief. Door de sterke kracht van de magneet kan de Tiny Repel worden aangetrokken door ijzer of andere magnetische materialen. Deze flexibiliteit maakt het een geweldige keuze voor kamperen, wandelen of andere buitenactiviteiten.

Weert muggen/vliegen/muggen

Ik zorg er altijd voor dat ik extra pads en onze 3-In-1 Tiny Repel in mijn rugzak heb zitten als ik ga kamperen of wandelen. Met een bescherming van 3-9 meter kan ik genieten van het buitenleven zonder me zorgen te maken over muggen. Houd er rekening mee dat het geen bijen, wespen of spinnen afweert. Volgens onze experimentele tests hebben de muggenwerende pads een optimale muggenwerende tijd van 10 uur op windstille dagen. De afmetingen van de Tiny Repel zijn 1,38 x 0,87 x 0,11 inch, en alle muggenwerende pads die aan deze afmetingen voldoen passen op de Tiny Repel.

Wat zit er in de doos?

Basisparameters

 • Afmetingen: Het apparaat meet 3,5 x 14,48 centimeter.
 • Gewicht: Het weegt 147 gram
 • Batterijcapaciteit: Het apparaat heeft een batterijcapaciteit van 4800 mAh.
 • Buitenmodus: Het kan worden gebruikt in de buitenmodus bij 165℃ gedurende 7 uur.
 • Camping-modus: Kan in kampeermodus worden gebruikt bij 110℃ gedurende 10 uur.

Lantaarnstand

 • Helderheid verlichting: Het apparaat heeft een verlichtingshelderheid van 50 – 400 Lumen.
 • Verlichtingsduur: Het apparaat heeft een verlichtingsduur van 9 – 50 uur.
 • Oplaadvermogen: Het apparaat kan worden opgeladen met 5V2A (2,5 uur).
 • Waterdichtheid: Het apparaat heeft een waterdichtheid van IPX5.

Werende pads

 • Afmetingen: De afmetingen van de afstotende mat zijn 3,5 x 2,2 x 0,2 centimeter.
 • Beschikbaarheid: De afstotende pad heeft een houdbaarheid van 3 jaar.
 • Duur van de pad: De afstotende pad kan 8-10 uur worden gebruikt.

Het apparaat wordt geleverd met gratis wereldwijde bezorging, gratis verzending binnen het hele land en een jaar productgarantie. Het bedrijf biedt ook serviceondersteuning en alle e-mails van de klantenservice worden binnen één dag beantwoord. Er zijn meerdere veilige betalingskanalen beschikbaar voor veilige betalingen.

Exclusieve OutdoorOnly korting

Klaar om muggenvrij wandelen te ervaren? Koop nu je Flextail Tiny Repel en profiteer van 15% korting op je reis naar insectenvrije avonturen! Gebruik code: OutdoorOnly15

Kijk ook zeker eens naar de Flextail Max Lantern review. (ook daar kun je bovenstaande kortingscode gebruiken).

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Flextail Tiny Repel van Thermacell muggenverjager?

Flextail Tiny Repel is kleiner, lichter en veelzijdiger dan Thermacell muggenverjager.

Hoe werkt Flextail muggenafweermiddel?

Flextail muggenverjager werkt door het verhitten van een verjagende mat die een mengsel van allethrine en andere stoffen bevat. De warmte zorgt ervoor dat de allethrine verdampt en een beschermende zone vormt rond de gebruiker die muggen en andere insecten afweert.

Werkt Flextail muggenafweermiddel?

Ja, Flextail muggenverjager werkt effectief tegen muggen en andere insecten. Het apparaat heeft positieve beoordelingen ontvangen van gebruikers die het hebben gebruikt tijdens kampeertrips, buitenactiviteiten en andere gelegenheden waar muggen veel voorkomen.

Wat is de beste muggenverjager?

Flextail muggenafweermiddel is een zeer effectieve en veelzijdige optie die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Andere effectieve middelen tegen muggen zijn sprays op basis van DEET, sprays op basis van picaridin en citronella kaarsen.

patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *