Geocaching Quiz

Heb jij deze 16 vragen allemaal goed? Deel deze quiz met andere Geocachers en kijk wie de meeste vragen goed heeft. Als je alle vragen hebt beantwoord, ontvang je, na het invullen van je mailadres, ook mijn gratis E-book met 16 tips voor Geocaching.

patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Een reactie op "Geocaching Quiz"

  1. Marga Karregat Marga Karregat schreef:

    We zijn elke week 2x op pad en komen op hele leuke en mooie plekjes waar je de weet niet van hebt dat dat groenstrookje n park is bijzondere ontdekkingen enverzorgde geocaches .en zijn er echt verslingerd aan geraakt we hebben 2grote hobbys geocaching en duiken .groet fam sipon uit lopik
    Hebben zelf ook 1cache in de tuin staan en er komt er nog 1bij in lopik daar zijn we druk mee bezig de kast is klaar van de week in de lak gezet nu nog plaatsen en dat gaat ook wel gebeuren hebben al toestemming gekregen om t te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *