Koelvest Review: IZI BodyCooling.com Koelvest Hydrogel04

Vandaag kijken we naar de IZI BodyCooling.com Koelvest Hydrogel04 Beige, een koelvest dat belooft je koel en comfortabel te houden bij warm weer. We zullen het op de proef stellen om te zien of het zijn beweringen waarmaakt. Dus, als je op zoek bent naar een manier om deze zomer de hitte te verslaan, lees dan verder!

Het eerste wat ons opviel aan dit koelvest is het design. In plaats van dat het koelvest direct tegen je huid zit, heeft het een uniek rasterpatroon dat zorgt voor ventilatie. Dit betekent dat je niet hoeft te zweten of je ongemakkelijk voelt, zelfs niet in de meest extreem warme temperaturen. We hebben het koelvest getest in verschillende omstandigheden, waaronder ook de wandel 4-daagse van Nijmegen 2022, en het hield ons echt koel en comfortabel.

Een koelvest met hydrogel

Een ander groot voordeel van het IZI BodyCooling.com Koelvest is dat het gemaakt is van sneldrogend polyester. Aan de voor- en achterkant zit een panel met hydrogel. De zijkanten zijn elastisch waardoor het altijd goed aansluit. De hydrogel activeer je door deze 20 minuten in het water te leggen en daarna even te laten uitlekken. Na 30 minuten kun je het vest aandoen, de geactiveerde hdyrogel neemt op deze manier jouw overtollige warmte op.

72 uur verkoeling

Er wordt gezegd dat dit koelvest tot wel 72 uur voor verkoeling kan zorgen. Zover hebben we dit niet kunnen testen. Gewoon omdat het niet zo lang warm is gebleven. Maar als we onze eerste resultaten mogen geloven dan zou dat best wel eens waar kunnen zijn.

Conclusie

Over het algemeen zijn we echt onder de indruk van het IZI BodyCooling.com Koelvest. Het is een uitstekend product dat zijn beloftes waarmaakt. Het is comfortabel en ademend terwijl het in werking is. Als je op zoek bent naar een manier om je koel en comfortabel te houden tijdens de warme zomermaanden, dan is dit zeker een koelvest dat we aanraden!

Tip: pak het koelvest 1 maat groter dan kun je er nog een shirt of iets dikkers onder doen.

Karin Heijmans

Ik ben 44 jaar, moeder van 2 kinderen en werk in de zorg. Mijn hobby's zijn wandelen, geocachen en fotograferen, waarbij ik het liefst in de bossen te vinden ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *