Decathlon

Gebouw Amerika, Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam T 020-5659120 Decathlon Hoofdkantoor Decathlon Netherlands B.V. KvK: 34306685 btw: NL819 689 762 B01

Decathlon is een van origine Frans sportwarenhuis met eveneens een groot kampeerassortiment. De Decathlon winkels tellen duizenden vierkante meters vloeroppervlak. Zo kunnen de artikelen voor iedere sport overzichtelijk worden aangeboden.

Decathlon biedt kleding en benodigdheden voor bijna 70 verschillende sporten en alle seizoenen aan. Zowel beginners als gevorderden vinden in dit warenhuis wat ze nodig hebben.

De winkel staat behalve om zijn ruime assortiment tevens om zijn aantrekkelijke prijzen bekend. Momenteel telt Decathlon 22 fysieke winkels in Nederland. De openingstijden verschillen per filiaal. 

Decathlon Online

Het doel van Decathlon is sport toegankelijk maken voor iedereen. Mede daarom biedt de retailer zijn producten niet alleen in de fysieke winkels, maar ook online aan.

Decathlon Online behoort tot de grootste Europese online retailers op sportgebied. De handige inrichting van de website helpt je als bezoeker door de bomen het bos te blijven zien. Bij Decathlon Online zoek je op sport, merk, producttype, duurzaamheid of nieuwe collectie.  

Decathlon website
Decathlon website

Decathlon lanceert nieuw logo

Waarom “Ready to Play?”

Het is een oproep.
Voor jou, onze teamgenoten, voor alle sportliefhebbers over de hele wereld.

Een oproep om op zoek te gaan naar het verlangen om te ‘spelen’ dat in ieder van ons aanwezig is.

Het verlangen dat sport kan losmaken.

Welke merken vind je in het assortiment van Decathlon?

Decathlon voert een assortiment van bijna 150 merken. Behalve de wereldwijd bekende merken op het gebied van sportkleding en -accessoires, zoals Adidas, Nike, Puma en Reebok, vind je bij Decathlon ook de minder bekende merken, net als merken die specifiek voor één sport zijn bestemd.

Voorbeelden zijn Black Diamond (klimsport), Deuter (backpacks voor o.a. hiking en trekking), Geologic (boogschieten), Isostar (energyrepen en -drankjes), Olaian (surfen) en Jobe (watersport). 

Decathlon voert een ruim aantal merken én ontwerpt en produceert ook diverse artikelen zelf. Tot de eigen sportmerken van Decathlon behoren onder andere Quechua (trekking en kamperen), Domyos (fitness) en Nabaiji (watersport).

Decathlon kortingscodes

Er bestaan verschillende manieren om korting te krijgen bij Decathlon. Een eerste is een inschrijving voor de nieuwbrief. Daarmee blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en ontvang je soms kortingscodes die je kunt gebruiken voor een volgende bestelling.

Daarnaast kun je een klantenkaart aanvragen en op die manier sparen voor korting. Voor elke uitgegeven euro ontvang je een spaarpunt. Wanneer je er daarvan 400 hebt verzameld, ontvang je een korting van zes euro. 

Decathlon winkels

Ze hebben een online winkel en ook winkels in veel steden. Je vindt ze in Amsterdam bij de Arena, Apeldoorn, Alkmaar, Arnhem, Best, Breda, Kerkrade, Enschede, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Roermond, Leeuwarden en Rotterdam. In Rotterdam hebben ze zelfs twee winkels. Ze willen in de toekomst nog meer winkels openen in andere plaatsen. Je kunt de adressen van de winkels vinden op de website Decathlon.nl.

Ervaringen met Decathlon

Klanten van Decathlon zijn tevreden over het ruime assortiment, de snelle levering en de prijskwaliteitverhouding. Decathlon hanteert een slimme strategie door van ieder product slechts enkele modellen aan te bieden.

Doordat de winkel deze in grote hoeveelheden inkoopt, kan de korting die dat oplevert doorwerken in het voordeel van de klant. Voor de meeste producten geldt dat je deze op werkdagen de volgende dag in huis kunt hebben wanneer je vóór 22.00 bestelt. Voor niet direct leverbare artikelen geldt een levertijd van enkele werkdagen.

Laatste kans producten

Grijp nu je laatste kans! Decathlon maakt ruimte voor de nieuwe collectie. Ontdek de verlaagde prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *