Earthcache

Over OutdoorOnly

Als we onszelf in één woord moeten omschrijven, dan is dit héél eenvoudig voor ons. Wij zijn op en top “buitenmensen” in de breedste zin van het woord.

De term “outdoor people” is uiteraard een heel ruim begrip maar ons vaste redactie team bestaat uit mensen die liefhebber zijn van een grote diversiteit aan outdoor activiteiten zoals raften, hiken, zeilen of wandelen. Daarnaast hebben we mensen in onze redactie die houden van kamperen op de meest primitieve manier. Een wild kampeersafari in Afrikaanse landen als Botswana of Tanzania, kun je gerust een avontuurlijke outdoor vakantie noemen.

Veel outdoor vakanties of andere buitensport activiteiten vragen veel voorbereiding. Je wilt bijvoorbeeld kunnen vertrouwen op je equipement én weten wat je te wachten staat. We komen wel eens mensen tegen die met nét een beetje betere voorbereiding meer hadden kunnen genieten van hun outdoor ervaring en dat is uiteraard jammer. Dit inspireerde ons om deze website op te zetten.

OutdoorOnly is een website waarop je véél praktische informatie vindt, maar ook een platform waarop je veel reisverhalen kunt lezen én je kunt laten inspireren door een grote diversiteit aan ideeën. Dit platform is gericht op zowel vakanties als andere outdoor activiteiten.

Bij OutdoorOnly werken we met affiliate links, dat wil zeggen dat we bij sommige links een commissie krijgen als jij dit product koopt. Je betaald hier niets extra’s voor. Hierdoor kunnen we onze site onderhouden en hoeven we geen advertenties te plaatsen op onze site!

DEEL JIJ JE OUTDOOR BELEVENISSEN?

Als je onze website ziet, zou je bijna denken dat we zelf 24/7 op vakantie zijn of bezig zijn met outdoor activiteiten. Helaas is dat nét niet het geval. We trekken er veel op uit maar niet dagelijks. Daarom zouden we het leuk vinden als jij ook je bijdrage zou willen leveren aan deze website. Dit is immers een website ván outdoor liefhebbers, vóór outdoor liefhebbers.  

  • Heb jij een mooie (of juist negatieve) reiservaring gehad?
  • Heb jij een waanzinnige locatie ontdekt?
  • Heb jij een aankoop gedaan waar je enorm veel plezier van heb gehad tijdens een outdoor activiteit?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of kijk bij onze actuele vacatures

Het is onze doelstelling om van deze website het grootste outdoor platform te maken voor de echte buitenmensen onder ons. OutdoorOnly als je only outdoor wilt zijn dus!