Wanneer een website die zich richt op reizen en reisverslagen ook producten gaat verkopen dan mag je ervan uit gaan dat deze natuurlijk mega praktisch zijn, toch?

De packing cubes van Reismonkey komen in verschillende maten en zijn alleen als set verkrijgbaar. Voor mij ligt deze set van 3 stuks in maten M, L en XL. De cubes hebben een modern design met enigszins een reis thema met palmbomen en zonnetjes.

Beoordeling
90%

Prijs

100 %

Functionaliteit

90 %

Gebruiksvriendelijkheid

80 %

Design

90 %

Los van alle technische en productspecificaties is doel van het gebruik van de packing cubes kraakhelder. Je kunt er meer in kwijt dan in een gewone cube èn vervolgens kun je ze nog kleiner maken waardoor je ruimte bespaart. Ze zijn simpel in gebruik, makkelijk schoon te houden en dankzij een stevig handvat ook nog makkelijk uit je rugzak of koffer te halen.

Je backpack geordend houden

Dankzij het ontwerp met stevig ritsen kun je de packing cubes 180 graden open maken, fijn als je een gretige pakker bent of wanneer je twijfelt of je dat extra setje mee wil nemen! Om je een idee geven van wat er allemaal inpast en/of de ritsten/naden sterk genoeg zijn hebben wij ons alvast misdragen! In de kleinste maat passen twee vesten/hoodies. Dankzij de compressie rits pas het geheel dan alsnog makkelijk in een handtas, fijn voor onderweg dus!

In de L-maat past een heel kussen, dan zet je de naden en de ritsten stevig onder druk maar …. Slaap je wel overal fijn met je eigen kussen!

In de XL-maat was het grootste object wat we erin kregen een fleecedeken van 220x200cm of een slaapzak. Eigenlijk ideaal dus als je bij familie of vrienden gaat logeren, een citytrip wilt maken of lekker met je rugzak op pad gaat. Ik pak in elk geval tegenwoordig standaard mijn slaapzak in een packing cube omdat de vorm en compressie rits maakt dat ik veel meer ruimte overhoud.

De voor- en nadelen van de Packing cubes

VoordelenNadelen
verschillende maten verkrijgbaarextra gewicht van de Packing Cubes
modern designeven wennen hoe het beste werkt
beter organiseren van kleding
meer ruimte hebt in je koffer of backpack

Packing cubes Conclusie

Voor mensen die graag een georganiseerde tas of koffer in en uitpakken zijn ze handig maar …. Ga je even snel een nachtje weg dan pak je zo een extra set kleren, een toilettas en je kussen mee. En kun je ze ook nog in één hand dragen.

Daarnaast kun je de cubes, wanneer je set kleren er uit zijn prima gebruiken om je vuile was in te bewaren. Eenmaal thuis kun je gemakkelijk uitwassen en klaarleggen voor je volgende trip. De buitenzijdes zijn water en vuilafstotend waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vlekken in je packing cubes.