Pakama bag review

De zomervakantie komt eraan en je weet nog niet hoe je ook op vakantie kunt blijven fitnessen. Thuis ga je misschien altijd naar de sportschool en gebruik je de trainingstoestellen van de sportschool. Maar deze trainingstoestellen kun je slechts meenemen op vakantie. Vandaar deze pakama bag review.

De startup PAKAMA uit Norheim in Duitsland is precies deze uitdaging aangegaan. Hun idee was om de beste mobiele fitnessapparatuur te combineren in een rugzak die er ook nog eens goed uitziet. Zo heeft PAKAMA een sportrugzak gelanceerd die perfect voor dit doel is ontworpen. Het combineert 10 fitness tools in een lifestyle rugzak in combinatie met een fitness app. Als je meer wilt weten over de Gym in Your Bag, lees dan verder lezen en leer wat deze tas tot je perfecte metgezel maakt voor op vakantie. En misschien zelfs voor je workouts thuis.

Pakama bag review: De tas

Zoals hierboven vermeld, bestaat de PAKAMA Bag uit drie onderdelen. Een daarvan is de rugzak. De rugzak is niet zomaar een gewone sportrugzak, het is een rugzak die niet alleen comfortabel is door zijn vorm, maar ook een echt ruimtewonder is. De rugzak is ontworpen voor sportuitrusting, maar ook om een perfecte metgezel kan zijn voor het dagelijks leven.

Door de roll-top opening kan de PAKAMA tas eenvoudig worden uitgebreid van 15L naar 25L en biedt zo naast de trainingsuitrusting voldoende ruimte voor persoonlijke spullen. De tas kan dus ook comfortabel worden meegenomen naar het werk, want er is nog genoeg ruimte voor schone kleren, een notitieblok en je lunch. Daarnaast heeft de PAKAM Bag een waterdichte dubbele rits. Hierdoor kun je de rugzak vanaf de zijkant helemaal openen. Zo kun je snel bij je notebook en andere spullen. Dit is echt praktisch!

De rugzak heeft nog meer slimme functies zoals het uittrekbare drinkfleshouder aan de zijkant van de rugzak of een extra label voor andere spullen aan de andere kant van de rugzak. Zo ben je goed uitgerust met deze rugzak voor je (volgende) kampeervakantie.

Pakama bag review: De hulpmiddelen

De 10 fitness tools maken je volledig onafhankelijk en flexibel. De 10 tools bestaan uit:

  • weerstandsbanden
  • mini bands
  • handgrepen
  • voetbanden & deur ankers
  • speed jump rope
  • sling trainer
  • slider
  • fascia bal
  • opvouwbare mat
  • Het middenstuk van de bar.

De bar bestaat uit twee delen zodat deze handig in de op maat gemaakte hoesjes in de tas past. De bar is in enkele seconden in elkaar gezet en klikt gemakkelijk vast aan de karabijnhaken van de weerstandsbanden. Zo kun je binnen enkele seconden beginnen met trainen, waar je ook bent. Met de hulpmiddelen kun je zowel buiten als binnen trainen.

Je kunt de Sling Trainer gemakkelijk over een boomtak gooien en mocht het toch slecht weer zijn op vakantie, kun je het deuranker aan elke gebogen deur in je hotel of vakantiehuisje bevestigen en daar je work-out doen. Met de hulpmiddelen kun je meer dan 500 oefeningen uitvoeren, zoals bankdrukken, deadliften en squats.

Pakama bag review: De App

Het derde en laatste onderdeel dat van de sportrugzak jouw perfecte metgezel maakt, is de fitness app. De fitness app bied je individuele workouts onder begeleiding van top trainers en complete wekelijkse programma’s aangepast aan jouw doelen. Door de diverse workouts die zijn onderverdeeld in verschillende lichaamsregio’s, kun je zelf bepalen welke lichaamsregio’s je wilt trainen, natuurlijk kun je ook kiezen voor de categorie “FULL BODY” en een full body work-out uitvoeren.

Als je de workout wat korter wilt maken terwijl je op vakantie bent, is dat ook geen probleem. Via de categorie “Quick and Dirty” kun je in slechts 7 minuten een zweterige workout doen en heb je nog genoeg tijd om je vakantiebestemming te verkennen en toch fit te blijven. En mocht je nog niet het gewenste strandfiguur hebben voordat je vakantie gaat, ook geen probleem. Met het 6-weekse S.O.S Beachbody programma kun je direct beginnen.

Blijf fit tijdens je vakantie!

Nu tijdelijk 25% korting!! Gebruik de volgende kortingscode: NL25% (alleen bij de officiële Pakama website)

patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *