Polarsteps Transport Planner Lifestyle

Polarsteps

Je kent het waarschijnlijk wel, net een paar dagen van huis en het thuisfront wil al een aantal foto’s zien! Na een week volgen ook je vrienden die een uitgebreid verslag willen van de eerste paar activiteiten die je ondernomen hebt. De verplichting om verhalen en foto’s te moeten delen met vriendengroepen en individuen voelt niet prettig tijdens je vakantie. Gelukkig heeft men hier tegenwoordig een oplossing voor: Polarsteps. Ken jij deze app voor je mobiele telefoon en tablet al? Op deze pagina vertellen we je meer over de voordelen van het gebruik van Polarsteps tijdens je vakantie.

Wat is de Polarsteps app?

De Polarsteps app en website vormen een goed alternatief voor de blogs die men vaak opzet via bijvoorbeeld WordPress. Niet iedereen heeft de kennis en zin om tijd te investeren in het opzetten van zo’n blog. Voor hen is Polarsteps de ideale oplossing! Via de app is het heel eenvoudig om foto’s en verhalen te delen met het thuisfront. Allemaal op één plek, waardoor je mensen niet afzonderlijk van elkaar foto’s en video’s hoeft te sturen. Het leuke aan de Polarsteps app is het feit, dat je per locatie foto’s en video’s kunt delen. Zo zien mensen precies welke route je hebt afgelegd.

Aan de slag met Polarsteps

Je kunt de Polarsteps app gratis downloaden voor een apparaat met Android of Apple. Het gebruik van de app is heel intuïtief en technische kennis heb je absoluut niet nodig. Ook het gebruik van WiFi is niet noodzakelijk, daar de app slechts je GPS moet kunnen gebruiken om je locatie vast te stellen. Het vaststellen van de locatie is noodzakelijk om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, om verhalen toe te voegen aan je reis.

De verhalen en foto’s worden direct op de juiste plek aan de wereldkaart toegevoegd. Het gebruik van de GPS is daarbij noodzakelijk om de app vast te laten stellen welke plekken je bezocht hebt en hoeveel kilometer je gereisd hebt. Zelfs je reistijd wordt bijgehouden!

Je reis vastleggen met Polarsteps

Het vastleggen van je reis met Polarsteps is kinderlijk eenvoudig! Je voegt een bestemming toe aan je route, deelt een verhaal bij deze bestemming en voegt waar gewenst een aantal foto’s aan toe. Het verhaal wordt vervolgens direct gepubliceerd en is nu leesbaar voor mensen van het thuisfront. Zodra aan een nieuw reisverhaal begonnen bent, kun je de link hiervan delen met anderen. Iedereen die de link volgt krijgt vervolgens een melding op het moment dat je een nieuwe locatie hebt toegevoegd.

Een leuke extra aan de Polarsteps app is het feit dat je precies kunt zien waar je al geweest bent, welke landen vlaggen je verzameld hebt, enzovoorts. De app biedt je dus veel meer dan slechts de mogelijkheid om een reisverhaal te delen.

Polarsteps Map

Aanmaken van een account bij Polarsteps

Het aanmaken van een account op Polarsteps is gratis en heel eenvoudig. Dit doe je het beste via de app zelf. Je kunt de app onbeperkt gebruiken. Om je familie en vrienden foto’s te kunnen laten zien en je verhalen te kunnen laten lezen hoeven ze geen eigen account aan te maken. Wel zo makkelijk!

Later terugkijken op je reis

Wil je na een paar jaar nog eens terugkijken wat je op een bepaalde bestemming gedaan hebt? Klik op een plek op de kaart, om te zien welke activiteiten je ondernomen hebt, wie je hier hebt ontmoet en welke tips je jezelf hebt gegeven voor een volgende reis. Ideaal, wanneer je na afloop samen met anderen bespreekt wat je gedaan hebt. Gaat iemand anders deze plek binnenkort ook bezoeken? In dat geval is de kans bijzonder groot, dat deze vriend of vriendin wel wat tips kan gebruiken. Met de Polarsteps app zoek je snel op wat je zelf op een bepaalde bestemming gedaan hebt tijdens je reis. Een online reisboek!

Polarsteps Transport Planner Lifestyle
Polarsteps Transport Planner Lifestyle

Reistips lezen van anderen

Het gebruik van Polarsteps helpt je niet alleen je eigen reisverhalen en foto’s te delen met het thuisfront. Je hebt ook de mogelijkheid om de reisverhalen van andere gebruikers te lezen. Op deze manier kom je tot nieuwe ideeën voor je eigen reis, tot leuke activiteiten die je op een bestemming kunt ondernemen, enzovoorts. Vergelijk het met de ervaringen die je leest op een website als Zoover of Tripadvisor. Door de reisverhalen van anderen te lezen kom je vaak op unieke plekken terecht. Plekken die je in de reisgids wellicht nog niet hebt zien staan.

Maak een Travel Book

Om je mooiste herinneringen niet snel te vergeten, kan het leuk zijn om van de reis een Travel Book te laten maken. Het fijne aan het Travel Book van Polarsteps is dat deze automatisch voor je gegenereerd wordt. Niet alleen worden foto’s en teksten in het boek opgenomen, ook vind je er diverse statistieken over je reis in. Denk aan de afgelegde afstand, de tijd die het je gekost heeft om een route af te leggen, enzovoorts. Zie het als een papieren versie van het online reisboek wat je zelf gecreëerd hebt met de Polarsteps app.

Het boek bevat iets meer dan twintig pagina’s en kost 30 euro zonder aanbieding. Er worden echter regelmatig kortingscodes aangeboden, waardoor je goedkoper uit zal zijn!

Polarsteps Travelbook

Polarsteps – FAQ

Onderstaand vind je het antwoord op vragen die het meest gesteld worden over de Polarsteps app. Heb je zelf een vraag? Laat deze achter in de reacties onder dit artikel.

Hoe volg je iemand op Polarsteps?

Je volgt iemand op Polarsteps door een account aan te maken op de website en vervolgens een profiel te bezoeken. Op het profiel vind je de mogelijkheid om deze persoon te volgen tijdens diens reis.

Hoe werkt Polarsteps?

Polarsteps is een app en website, die je helpt een reisverhaal te genereren en delen. Voeg foto’s en verhalen toe aan plekken die je bezoekt, houd statistieken bij over je reis en deel je ervaringen met het thuisfront.

Polarsteps inloggen: hoe werkt dit?

Je kunt inloggen op je account bij Polarsteps via de website of de app hiervan. Heb je nog geen account bij Polarsteps? Maak deze dan eerst aan via de website of app.

Bestaat er een Polarsteps handleiding?

Op de website van Polarsteps vind je meer informatie over de werking van de app. De app werkt heel intuïtief. Je hoeft geen kennis te hebben over het bijhouden van een blog om de app te kunnen gebruiken.

Hoe beoordeel je dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Volg ons op YouTube en Win!

Klik op onderstaande knop 👇