Laat je vrienden dit niet missen: deel het vandaag!

Bij een actieve outdoor lifestyle hoort natuurlijk ook de juiste gear. Gelukkig is het aanbod van kwalitatieve goede outdoor gear anno 2021 ruim. We bespreken vier van de populairste merken voor outdoor gear.

The North Face

The North Face is begonnen in San Francisco in 1966, als een merk dat gear maakte voor actieve bergbeklimmers. Maar de artikelen van The North Face werden al snel meer divers, tot op het punt dat ze zelfs als alledaagse kleding gebruikt worden. Anno 2021 heeft The North Face een zeer uitgebreide collectie en kun je bij ze terecht voor klimmateriaal, sportkleding, wintersportuitrusting en wandelschoenen. The North Face staat voor functionaliteit en duurzaamheid in een trendy jasje. Dat men hun missie om moderne ontdekkingsreizigers, natuurbehoud en wereldwijde ontdekkingsbewegingen te ondersteunen serieus neemt, vertaalt zich onder andere in het feit dat The North Face door de jaren heen al meerdere ontdekkingstochten naar de meest ongerepte hoeken van de wereld heeft gesponsord.

Vaude

Vaude vindt haar oorsprong in het Zuid-Duitse Tettnang. Sinds 1974 produceert het bedrijf Hoogwaardige outdoor gear en modieuze outdoor kleding. Vaude volgt nauwkeurig gecontroleerde milieunormen, waardoor hun producten volledig recyclebaar zijn. Data maakt Vaude een van de meest milieuvriendelijke fabrikanten van functionele producten voor outdoor activiteiten. In het productassortiment van Vaude, wat alleen maar verder blijft groeien, vind je gear voor alpinesport, fietsen, skiën en wandelen: van rugzakken en fietstassen tot tenten.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin begon in 1981 en heeft als doel om mensen die vaak en lang buiten zijn met hun outdoor kleding te beschermen tegen allerhande weersomstandigheden. In hun collectie vind je daarom dus jassen, fleeces, softshells, donsjassen, broeken, schoenen, rugzakken plus allerlei andere praktische accessoires voor outdoor activiteiten. De producten van Jack Wolfskin zijn zeer functioneel en goed doordacht.

Mouintainbikers

Fjällräven

Fjällräven is een Zweeds merk dat al bestaat sinds 1960. Fjällräven heeft zichzelf als doel gesteld om kleding te produceren die licht van gewicht is en veel bewegingsvrijheid biedt. Hiervoor heeft het merk een breed assortiment aan shirts, jassen en broeken ontwikkeld, maar men maakt bijvoorbeeld ook zeer populaire rugzakken. De producten van Fjällräven zijn slijtvast, tijdloos en functioneel en gaan lang mee. Ze lenen zich voor outdoor activiteiten, maar ook voor het dagelijks leven. De grondstoffen die Fjällräven én het productieproces zijn zo geoptimaliseerd dat de impact op het milieu zo laag mogelijk blijft. Dit maakt Fjällräven een van de milieubewustere merken van outdoor gear.

Genoeg te comfortabele en functionele outdoor gear te kiezen dus. Vaak vinden mensen een favoriet merk waar ze trouw aan blijven. Misschien wordt een van deze merken wel jouw favoriete merk voor outdoor gear.

Laat je vrienden dit niet missen: deel het vandaag!