Nooit meer in het donker met de Favour Adventurer L0617 Kampeerlamp! Naast mijn hoofdlamp heb ik altijd graag een klein lampje mee tijdens het kamperen voor op tafel of in de tent. Dit keer testte ik de Favour Adventurer L0617 Kampeerlamp.

Beoordeling
86%

Design

90 %

Functionaliteit

90 %

Gebruiksvriendelijkheid

80 %

Prijs

85 %

De lamp komt in een kartonnen verpakking, vergezeld van de bijsluiter en vier AAA-batterijen. Deze hoef je dus niet los te kopen.

Aan de onderkant van de lamp is een carabine bevestigd, zodat je de lamp gemakkelijk kunt ophangen. Perfect voor dat ene haakje boven in je tent of aan de mast van je vissersboot. Want tijdens een vistochtje kan deze lamp ook goed van pas komen. Hij is helemaal waterdicht en kan tot één meter onder water. Lamp overboord? Geen zorgen, hij blijft gewoon drijven! 

VoordelenNadelen
Geeft veel licht voor zo’n compacte lampJe moet goed opletten hoe je de onderkant van de lamp erop draait, dit kan makkelijk fout gaan.
Is handig op te hangen dankzij de ingebouwde carabineDe ingebouwde carabine kun je vastzetten zodat hij niet roekeloos heen en weer beweegt, maar deze kan ook snel weer ‘uit het slot’ schieten.
Vier verschillende standen, waaronder een SOS stand

Design

De lamp heeft de vorm van een zandloper, waardoor hij makkelijk in de hand ligt. De boven- en onderrand zijn van rubber, waardoor hij goed blijft staan op gladde en/of ongelijke ondergronden. 

Functionaliteit

De lamp heeft drie verschillende standen, allemaal in de kleur wit LED. De standen gaan van fel naar minder fel. Daarnaast is er ook nog een SOS-knipperlicht stand. Met de knop voor op de lamp is dit allemaal gemakkelijk te bedienen.

Gebruiksvriendelijkheid

De lamp is makkelijk te bedienen doordat het maar één knop heeft. Het enige waar je op moet letten is wanneer je de batterijen vervangt en de onderkant van de lamp er weer op wilt draaien. Dit kan namelijk maar op één specifieke manier. Maar als je goed de bijsluiter leest komt dat vanzelf goed.

Prijs

Deze lamp is verkrijgbaar voor net geen 20 euro. Wat mij betreft een prima prijs voor dit product. 

Eindconclusie

Deze lamp is erg fijn om mee te nemen op de boot of tijdens het kamperen. Doordat hij waterdicht is en de buitenranden van rubber zijn kan hij tegen een stootje. De lamp is perfect qua omvang en makkelijk in gebruik. Een echt lichtpunt in de duisternis!