Oip2Xrbvcx4

TaskForce2215 Echo two flex shirt

Outdoor in stijl

Het Echo Two shirt van Taskforce2215 is gemaakt voor de man die zich tijdens zijn outdooractiviteiten in stijl wilt kleden. Voorzien van voldoende zakken om praktisch te zijn zonder een lomp shirt te worden. Weegt bijna niets en is zeer ventilerend ondanks de stof. Een sneldrogend en comfortabel shirt wat het praktische met het stijlvolle combineert en geschikt voor bijna alle denkbare outdooractiviteiten.

 Dsc1192 Min
 Dsc1198 Min

PRODUCT SPECIFICATIES

Dit shirt is gemaakt van een 4-dubbele laag elastisch-nylon en bewerkt met teflon. Deze cominatie zorgt voor een hufterproof comfortabel shirt met als groot voordeel dat het snel droogt waardoor het ook zeer geschikt is voor de zomerse regenbui of kanotocht.

Het shirt is voorzien van knopen op het shirt zowel open of dicht te kunnen dragen bij warm weer, een mesh liner  en extra luchttoevoer in de rug en flanken voor extra ventilatie.

Op de borst vind men naaste de handige loop voor je (zonne)bril een met YKK rits voorziene borstvak. Groot genoeg voor je paspoort/telefoon/sleutels of gps.

Het shirt is verkrijgbaar in de kleuren Ranger Green en Coyote

 

 

Echo Two Flex Shirt Groen
Echo Two Flex Shirt Bruin
Voordelen
 • Hoge kwaliteit stof
 • Borstvak met stevige rits
 • Draagcomfort met warm weer
 • Sneldrogend
Nadelen
 • Voelt stijf aan bij eerste keren gebruik
 • Moet voorzichtig gewassen worden
 • Kraag valt soms wat plat

PRODUCT FEATURES

 • Borstvak voorzien van YKK rits
 • Button closure

 • 4 way stretch stof

 • Mesh liner aan de achterzijde

 • Lucthtoevoer op de achterzijde en flanken van het shirt

 • Zonnebril loop

 • Teflon behandeling

ALTERNATIEVEN 

Zoals benoemd is het shirt simpel doch praktisch en sluit het mooi aan bij de “outdoor” stijl van kleden. Het nadeel wat wel opvalt bij het shirt is dat de kraag een eigen wil heeft en vaak plat valt. Klein detail, maar het doet het shirt minder mooi aan. Een mooie toevoeging zou een andere pasvorm.

Momenteel is dit shirt goed te dragen in de broek maar kan wat breed vallen als het uit de broek wordt gedragen. Momenteel zien we dat ook in de outdoorscene steeds vaker kleding wat getailleerd wordt, omdat het shirt al een stretch eigenschap heeft zou dit een mooie toevoeging kunnen zijn. Ook zouden de kleuren donkerblauw, cadetblue, saddlebrown en zwart een toevoeging zijn aan de diversiteit van de al bestaande kleuren om zo beter aan te sluiten bij de huidige kleuren trend binnen de outdoorwereld.

CONCLUSIE

Om eerlijk te zijn was ik in het begin huiverig over het testen van dit shirt. Het “Steve Irwin” gehalte leek wat hoog en met name het vallen van de kraag stond mij persoonlijk wat tegen. Desalnietemin wende ik ik snel aan het shirt en begon ik het steeds vaker over mijn basislaag te dragen en ook zonder basislaag was het goed te doen.

Soms loop je met een rugzak en zweet je spullen bijna van je rug af maar dat was met dit shirt op een enkele keer niet van toepassing. Het shirt droogt met een zonnetje erg snel wat het een plezier maakt om te dragen bij hikes met doorwadingen, kanotochten of tijdens bijrijder bij 4×4 tochten. Ondanks de aanwezige kunststoffen in het shirt ruikt krijgt het niet snel last van vervelende geurtjes, wellicht dat de zeer aangename ventilatie hier mee te maken heeft.

Een aanrader voor iedereen die graag een licht en sneldrogend shirt wilt dragen tijdens elke denkbare outdooractiviteit!

Hoe beoordeel je dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Volg ons op YouTube en Win!

Klik op onderstaande knop 👇