Review: R2B (spat)waterdichte touchscreen handschoenen 

Niets vervelender dan koude handen op de fiets, of tijdens een wandeling in de wintermaanden. De R2B (spat)waterdichte touchscreen handschoenen houden je handen warm en bieden je daarbij een groot comfort. In deze review deel ik mijn ervaringen met deze handschoenen. 

Gebruik van (spat)waterdichte touchscreen handschoenen 

Het gebruik van (spat)waterdichte touchscreen handschoenen is in verschillende situaties interessant. Gebruik de handschoenen bijvoorbeeld wanneer je op de fiets of scooter stapt in de herfst of winter, om te voorkomen dat een snijdende rijwind je handen al snel laat afkoelen. Niet alleen kunnen koude handen na verloop van tijd pijn doen; het vermindert ook de kracht en coördinatie ervan. Op hele koude dagen is het dragen van (spat)waterdichte handschoenen ook tijdens een wandeling wenselijk. 

Door voor handschoenen met touchscreen bediening te kiezen, voorkom je dat je de handschoenen voortdurend uit moet trekken om je telefoon of navigatie apparaat te kunnen bedienen. Houd er rekening mee, dat de touchscreen bediening van verschillende modellen handschoenen niet altijd even goed werkt. Investeer in een kwalitatief goed product! 

Mijn ervaringen met de R2B (spat)waterdichte handschoenen

Ik gebruik de R2B (spat)waterdichte handschoenen voornamelijk om mijn handen warm te houden tijdens fietstochten. De handschoenen zijn wind- en (spat)waterdicht. Aan de binnenzijde zijn deze handschoenen uitgevoerd met een fluweel materiaal, wat het draagcomfort ervan zeer goed maakt. Je hebt geen last van ruwe handen, als je de handschoenen weer uittrekt. Daarbij houdt het materiaal je handen langer warm. Het comfort van deze R2B (spat)waterdichte touchscreen handschoenen zit niet alleen in het fluweel materiaal aan de binnenzijde ervan; de buitenzijde is voorzien van anti-slip. Het helpt mij te voorkomen dat mijn handen van het stuur glijden in de herfst of winter. Iets wat tot gevaarlijke situaties zou kunnen leiden. 

Tijdens mijn laatste fietstocht heb ik onderweg geprobeerd de route terug naar huis op te zoeken op mijn mobiele telefoon, zonder de handschoenen uit te trekken. Dankzij de touchscreen bediening op de uiteinden van de vingers van deze handschoenen werkte dit goed. Diezelfde bediening zou ook goed moeten werken op een tablet; dit heb ik nog niet geprobeerd. 

Duurzaamheid is ook in mijn gezin een steeds belangrijker thema. Deze handschoenen zijn gemaakt van afbreekbaar eco-vriendelijk materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Het maakt dat de handschoenen lange tijd meegaan en daarbij geen restafval achterlaten, op het moment dat je deze vervangt. Datzelfde geldt voor het verpakkingsmateriaal waarin de handschoenen geleverd worden. Ook dit materiaal is eco-vriendelijk en afbreekbaar. 

Voor- en nadelen van deze handschoenen 

Naast mijn ervaringen met deze R2B (spat)waterdichte touchscreen handschoenen, vind je online recensies van tientallen andere gebruikers. Onderstaande tabel toont de ervaringen die zij gedeeld hebben. Wat beviel aan deze handschoenen? Wat kan er nog beter? Het geeft je een goed beeld van de algehele ervaring met dit product. Immers, de ervaringen van tien gebruikers zijn samen betrouwbaarder dan de ervaring van mij alleen. 

VoordelenNadelen
+ Wind- en (spat)waterdichte handschoenen met fluweel materiaal aan de binnenzijde; groot comfort. – Houd er rekening mee dat de handschoen groter valt dan je mogelijk verwacht op basis van de maat. 
+ Mogelijkheid om mijn telefoon tijdens een fietsrit te blijven bedienen.– Opdruk kan na verloop van tijd loskomen van de handschoen. 
+ Leverbaar in verschillende maten, passend bij de omvang van jouw handen.  
+ Unisex-model; ook geschikt voor je partner of bijvoorbeeld kind.  

Tip: Lees ook onze Top 5 beste handschoenen

Conclusie: R2B (spat)waterdichte touchscreen handschoen kopen? 

Wanneer je op zoek bent naar een warme, (spat)water- en winddichte handschoen met touchscreen bediening voor het gebruik van je mobiele telefoon, kan ik je deze handschoenen van R2B ten zeerste aanbevelen. De handschoenen bieden een groot comfort, de bediening van het touchscreen van een telefoon werkt goed en de handschoenen houden je handen langdurig warm. 

patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *