TBScan App: De beste tool voor Geocachers

Ben jij op zoek naar de beste app om je geocache-ervaring te verbeteren? Zoek niet verder, want TBScan is de beste tool die er is! Met deze app kun je gemakkelijk trackables en travelbugs scannen en loggen, waardoor je tijd bespaart en meer tijd hebt om te genieten van het vinden van caches.

Wat is TBScan?

TBScan is een app die speciaal is ontworpen voor geocachers. Met deze app kun je snel en eenvoudig trackables scannen en loggen. Trackables zijn kleine voorwerpen die van cache naar cache worden verplaatst en die vaak een unieke code hebben. Met TBScan kun je deze codes scannen en direct loggen in de betreffende cache.

Wat is het voordeel van het gebruik van TBScan?

Er zijn veel redenen waarom TBScan de beste tool is voor geocachers. Ten eerste bespaart het tijd. In plaats van handmatig codes in te voeren, kun je ze gewoon scannen met je telefoon. Dit scheelt niet alleen tijd, maar voorkomt ook fouten bij het invoeren van codes.

Daarnaast biedt TB Scan ook meer mogelijkheden dan andere tools. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere trackables tegelijkertijd scannen en loggen, wat vooral handig is als je veel caches gaat doen op één dag of een event bezoekt.

Tot slot heeft TBScan een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te begrijpen is. Zelfs als je nog nooit eerder een trackable hebt gescand of gelogd, zul je merken dat het met deze app een fluitje van een cent is.

Hoe werkt TBScan?

Het gebruik van TBScan is heel eenvoudig. Nadat je de app hebt gedownload, open je de app en richt je de camera van je telefoon op de code van de trackable die je wilt scannen. De app zal de code automatisch herkennen en je vragen om deze te loggen in de betreffende cache. Je hoort een piepje als de code herkent is.

tbscan start
tbscan log
tbscan info

Tip: Als je meerdere trackables tegelijkertijd wilt scannen, kun je de “Batch Scan” functie gebruiken. Hiermee kun je tot wel 10 codes tegelijkertijd scannen en loggen in de gratis versie.

Gratis en Pro versie

Via de gratis versie zijn er een paar restricties. In de app zelf kun je TBScan Pro aanschaffen voor maar €2,99.
Dit heb ik gedaan, niet alleen om de maker te supporten, maar ook om een aantal voordelen die de pro versie heeft in vergelijking met de gratis versie:

  • Offline modes
  • Meer log types
  • Log datum aanpassen
  • Exporteren
  • Afbeeldingen scannen van je gallery
  • Kiezen welke codes je wilt discoveren

Conclusie

TBScan is zonder twijfel een super tool voor geocachers die op zoek zijn naar een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om trackables te kunnen scannen en loggen. Met deze app bespaar je tijd, voorkom je fouten en heb je meer tijd om te genieten van het vinden van caches. Dus waar wacht je nog op? Download TBScan vandaag nog en ontdek zelf hoe handig deze app is!

Download nu!

 Via onderstaande knoppen kan je eenvoudig de app downloaden voor Android of Apple.

google-nl
apple-nl
patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *