Thule Outset – een tent op je trekhaak

De Thule Outset is een nieuwe tent van Thule, speciaal voor avontuur. Deze tent bevestig je aan de trekhaak van je auto.

Zo kun je snel en makkelijk op pad voor spontane uitstapjes. Thule heeft al een succesvolle daktent, de Thule Approach. Nu komt Thule met de eerste tent die je aan de trekhaak van je auto kunt monteren.

Snel en makkelijk

Het monteren van de Thule Outset is simpel. Je rijdt met de tent naar de auto, bevestigt hem aan de trekhaak, trekt de hendel naar beneden om hem vast te zetten en vergrendelt hem.

Op de bestemming zet je de tent in een paar minuten op. Wil je snel een uitstapje maken? Dan kun je de tent makkelijk loskoppelen van de auto.

Comfortabel kamperen

De Thule Outset heeft een panoramisch uitzicht en een ruim interieur. Het stevige materiaal kan alle weersomstandigheden aan.

Het zachte matras biedt net zoveel comfort als je bed thuis.

De tent staat hoger van de grond, dus geen last van modder, insecten of oneffen terrein. Het is makkelijk in en uit de tent stappen, net als bij je bed thuis.

Minder impact

De Thule Outset is zo ontworpen dat hij minder invloed heeft op het brandstofverbruik.

De tent zit achterop je auto, waardoor je ruimte op het dak hebt voor andere spullen. Dit is handig als je autodak geen zware lading aankan.

Innovatief ontwerp

Henrik Eriksson, Global Design Director bij Thule, zegt: “We wilden een volledig nieuwe manier van kamperen creëren, waarbij een alledaags voertuig wordt omgetoverd tot een luxe avontuurlijk voertuig.” Het ontwerp van Thule is praktisch, sterk en betrouwbaar.

De Thule Outset heeft een krachtige en elegante uitstraling door de strakke lijnen en stevige vormen.

patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *