VANN The Ultimate Bottle Review 

Natuurlijk probeer ik zo min mogelijk gebruiken te maken van plastic flesjes. Ik koos onlangs voor The Ultimate Bottle van VANN; een handige, stijlvol ontworpen drinkfles. In deze VANN The Ultimate Bottle review vertel ik je meer over mijn eerste ervaringen met deze drinkfles.

Wist je dat VANN standaard een euro aan de Plastic Soup Foundation doneert bij de aankoop van een drinkfles? 

7.6
totale score
6.5

Prijs

9.0

Functionaliteit

7.0

Gebruiksvriendelijkheid

8.0

Design

Unboxing van de VANN The Ultimate Bottle 

De VANN drinkfles zit verpakt in een stevige, compacte kartonnen doos om schade aan de drinkfles te voorkomen bij het transport ervan. Bij het openen van de doos zijn er bij de The Ultimate Bottle verschillende extra’s geleverd wordt. In de verpakking vind je: 

  • The Ultimate Bottle RVS drinkfles (1 liter)
  • Meeneem dop
  • Dop met een rietje 
  • Schenkdop
  • Los schoonmaakborsteltje voor het rietje 

Goed om op te merken: alle items in de verpakking van de VANN The Ultimate Bottle drinkfles zijn BPA-vrij

VANN The Ultimate Bottle Review unpacking

Mijn eerste ervaringen met de drinkfles 

Wat direct opvalt bij het in je handen nemen van de drinkfles is het robuuste ontwerp ervan. Persoonlijk vind ik de 1 liter drinkfles wat aan de grote kant; hij past maar net in het zijvak van mijn rugzak en ook het vasthouden van de fles tijdens het drinken was even wennen. Door de drinkfles aan de bovenkant, bij de dop vast te pakken gaat dit goed. 

Tegelijkertijd maakt het robuuste design van de VANN The Ultimate Bottle dat deze zeer stevig aanvoelt en merkbaar van een kwalitatief goed materiaal gemaakt is. Dit geeft me de zekerheid, dat ik hier een lange tijd gebruik van zal maken. Volgens VANN zou de thermosfles koude dranken zo’n 24 uur koel moeten houden en warme drank blijft gedurende 12 uur warm. Zelf heb ik dit nog niet getest, we hebben nog niet echt warm weer gehad.

Voor- en nadelen van de VANN The Ultimate Bottle 

Onderstaand overzicht toont je mijn belangrijkste voor- en nadelen van de VANN The Ultimate Bottle. Mocht je deze drinkfles aanschaffen, dan ben ik ook benieuwd naar die van jou. Deel ze met me in de reacties onderaan de pagina.  

VoordelenNadelen 
Zeer robuust ontwerp, drinkfles met onderdelen van hoge kwaliteit. Het robuuste, stevige ontwerp maakt de drinkfles relatief groot. Hij past niet in de bekerhouder van mijn auto. 
Eenvoudig schoon te maken, mede door het schoonmaakborsteltje voor het rietje.Drinken uit een fles met een inhoud van een liter is wennen.
Wordt standaard met drie doppen geleverd, zeer praktisch. 

Conclusie: The Ultimate Bottle van VANN het kopen waard? 

Bij mijn outdoor activiteiten heb ik al verschillende drinkflessen gebruikt/versleten. De ene fles begon al snel te lekken, het andere model wist mijn dranken nauwelijks koel te houden en weer een ander bevatte al snel flinke slijtageplekken. Ik verwacht daar met The Ultimate Bottle van VANN minder last van te hebben de komende jaren; deze VANN drinkfles is mij zeer goed bevallen. De fles voelt robuust aan, is BPA-vrij en dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zeer duurzaam. 

Enig nadeel vind ik dat de robuustheid van de fles het meenemen ervan minder makkelijk maakt; de fles past met wat moeite in de zijvakken van mijn rugzak, maar bijvoorbeeld niet in de bekerhouder van de auto. Je lost het eventueel op door voor een kleiner formaat te kiezen, mocht je dit belangrijk vinden. 

patrick-heijmans

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Alle mooie verhalen en routes ga ik delen op OutdoorOnly. Maar ook leuke en handige tips (met foto's) komen erbij. Zo nu en dan zal ik ook via mijn local guide profiel dingen delen. Mijn Geocaching naam is Aventurijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *